Steeds meer werkzaamheden van de Kamer verlopen digitaal. We maken daarbij onder meer gebruik van de nieuwste web- en multimediatechnologieën

Onze IT-dienst levert ondersteuning aan ruim 1000 medewerkers en heeft de voorbije jaren sterk geïnvesteerd in een verbetering van zijn dienstverlening. Er werden nieuwe functies ingevoerd, bestaande teams moeten worden versterkt, diverse IT-projecten moeten worden beheerd.

In dat kader zoeken we een Allround IT Project Manager en een Product Officer Conference & Broadcasting. Voor de selectie en rekrutering werken we samen met een extern bureau dat gespecialiseerd is in IT recruitment.

ALLround IT Project Manager (master)

Als Allround IT Project Manager ben je verantwoordelijk voor de begeleiding, opvolging en bewaking van alle IT-projecten binnen de Kamer.

  • Je beheert de IT-projecten van A tot Z en staat in voor een correct risico- en kwaliteitsbeheer.
  • Je inventariseert de IT-projecten en bepaalt de prioriteiten.
  • Je stelt project teams samen en stuurt ze aan.


Product Officer Conference & Broadcasting (bachelor)

Als Product Officer Conference & Broadcasting werk je met een brede waaier aan hoogtechnologische audio- en video-apparatuur om iedereen in de mogelijkheid te stellen de werkzaamheden van de Kamer te volgen, live of in uitgesteld relais.

  • Je levert en onderhoudt de services uit de service catalogus (Cisco, Jira, …).
  • Je staat in voor preventie en oplossing van 1ste-lijnsincidenten.
  • Je behandelt service requests.
  • Je zorgt voor de continuïteit van de dienstverlening door een correct onderhoud van de producten (updates, backups, security updates, licensing, configuraties, …).

Belangstelling voor een van deze vacatures? Je vindt alle info over de jobinhoud, de profielvereisten en de aanwervingsprocedure op deze pagina.

Solliciteren kan tot 30 juni 12 uur.